Steve Originals Comfort Pack: voor maximaal steunkousen comfort

Steve Originals Comfort Pack: voor maximaal steunkousen comfort

Wanneer u optimaal wilt profiteren van het effect van uw medische compressiekousen, is het erg belangrijk om deze dagelijks te dragen. Consistentie is hierbij noodzaak. Elke ochtend is het eerste wat u doet het aantrekken van uw steunkousen.

Daarnaast moet de kous zeer strak om het been zitten, wat het aan- en uittrekken een lastig karwei maakt.

Met behulp van de Steve Originals® wordt het aan- en uittrekken van elastische kousen een eenvoudig onderdeel van uw dagelijkse routine in plaats van iets waar u tegen op ziet!

Om maximaal comfort te bieden, hebben we het ultieme Steve Originals comfort pakket samengesteld. Dit pakket bestaat uit onze Steve Complete aan- en uittrekhulp en is bovendien aangevuld met tal van extra's die het aan- en uittrekken van compressiekousen een fluitje van een cent maken. Dit alles natuurlijk voor een speciale prijs.

Welke steunkousdragers hebben hier baat bij?

Dit pakket is vooral aan te raden wanneer u beschikt over zeer weinig kracht in de handen en armen of een afwijkende hand- of armfunctie heeft. Of wanneer u last heeft van een afwijkende voetvorm, bijvoorbeeld een hoge wreef of afwijkende stand van de tenen.

Ook als u last heeft van rugpijn of beperkte mobiliteit, reuma of artritis maakt dit pakket het mogelijk om geheel zelfstandig uw therapeutische elastische kousen aan- en uit te trekken.

Welke steunkousen en accessoires zitten in het pakket?

Het pakket bevat:
- Steve Complete
- Steve Glide Clipper
- Steve Grip Gloves latex
- Steve Mat anti-slip mat
- Steve Travelbag

Alle Steve Originals zijn los van elkaar te gebruiken, maar wanneer u verschillende hulpmiddelen combineert bent u verzekerd van ultiem comfort en gebruiksgemak.

Zo raden wij altijd gebruik van de Steve Gloves griphandschoenen aan voor maximale grip op de kous. Wanneer u de Steve Mat antislipmat hieraan toevoegt, profiteert u van extra ondersteuning bij het positioneren van het hiel- en teengedeelte van de kous.

Steve Glove griphandschoenen voor maximale grip op de steunkous

Steve Complete en Steve Glide Clipper samen, voor de moeilijke voet

Breidt uw kousen routine uit met de Steve Glide Clipper.

Wanneer u Steve Complete en Steve Glide Clipper samen teglijkertijd gebruikt, glijden zelfs compressiekouen uit de hoogste drukklasse gemakkelijk over het been omhoog. Zelfs als u een afwijkende voet- of teenvorm hebt en/ of moeite met buigen of beschikt over weinig kracht hebt.

Man gebruikt zowel de Steve Glide Clipper als de Steve Complete teglijkertijd voor het aantrekken van een steunkous

We hebben een instructievideo gemaakt over het gelijktijdig gebruik van de Steve Glide Clipper en Steve Complete, die te bekijken is op de instructies & video's pagina.