Mini winkelwagentje

Ontdek de Steve Originals® hulpmiddelen voor steunkousen

Filteren
Filter by prijs
 1. Hulpmiddel steunkousen aantrekken en uittrekken

  Dé meest comfortabele aantrekhulp voor steunkousen. Gemakkelijk aan- én uittrekken van alle soorten kousen zonder te hoeven bukken.
  Vanaf € 105,00
 2. Aantrekhulp steunkousen sokken en armkousen 3 in 1

  De snelle en duurzame aantrekhulp, geschikt voor het aantrekken van alle soorten kousen. Tevens het beste hulpmiddel voor armkousen.
  Vanaf € 44,76
 3. Hulpmiddel steunkous uittrekken bij iemand anders

  Los inzetbaar als hulpmiddel voor het uittrekken van steunkousen bij iemand anders.
  Vanaf € 40,18
 4. Comfortabel hulpmiddel voor steunkousen aantrekken

  De nieuwste en meest innovatieve “glijzak” oplossing voor het aantrekken van steunkousen. Geschikt voor kousen met zowel open als gesloten teen.
  € 32,50
 5. Steunkousen aantrekhulp

  De snelle en weerstand verlagende aantrekhulp voor steunkousen. Geschikt voor alle soorten kousen.
  Vanaf € 19,30
 6. Uittrekhulp voor steunkousen

  Met Steve Glide OFF maakt u van uw Steve Glide Dolphin of Steve Glide Clipper ook een uittrekhulp.
  € 4,31
 7. Griphandschoenen voor optimale grip op uw compressiekous

  Latexvrije variant van de griphandschoenen voor maximale grip en bescherming van de compressiekous.
  Vanaf € 6,20
 8. Griphandschoenen voor perfecte grip op uw steunkous

  Speciale grip handschoenen voor het aantrekken en uittrekken van steunkousen. Onmisbaar bij de omgang met steunkousen.
  Vanaf € 5,51
 9. Handige draagtas voor uw Steve steunkous hulpmiddelen

  De handige Steve reistas, geschikt voor het meenemen of opbergen van al uw steunkous hulpmiddelen.
  € 11,95

Ontdek de Steve Originals steunkous hulpmiddelen

WestCare biedt met de Steve Originals een totaalassortiment hulpmiddelen voor het aantrekken en uittrekken van alle soorten compressiekousen. Denk hierbij aan steunkousen vanaf drukklasse 1, maar ook therapeutisch elastische kousen (TEK) in drukklasse 2,3 en 4. Alsmede kousen met open of gesloten teen en elastische kousen tot de knie en tot de lies. Of u nu op zoek bent naar een snelle weerstand verlagende aantrekhulp of een arm verlengende totaaloplossing waarbij u niet hoeft te kunnen bukken: Steve biedt het antwoord op uw hulpvraag.

Wat is de beste aantrekhulp voor compressiekousen?

Totaaloplossing Steve Complete is het meest comfortabele hulpmiddel voor steunkousen en is te gebruiken als aantrekhulp én als uittrekhulp. Met Steve Complete hoeft u niet te bukken trekt u uw kousen aan met een minimale krachtinspanning. Daarnaast is het niet nodig uw been op te tillen, wat Steve Complete de beste aantrekhulp maakt voor steunkousdragers met een beperkte mobiliteit.

Welke hulpmiddelen bij steunkousen zijn er?

Een snelle en goedkope oplossing voor het aantrekken van elastische kousen zijn de Steve Glides: zeer compacte, weerstand verlagende hulpmiddelen welke werken volgens het glijzak principe. Ga voor de snelle Steve Glide Dolphin of kies de nieuwe en unieke Steve Glide Clipper: de glijzak met 2 handige handvaten en gepatenteerde clipsluiting, geschikt voor het aantrekken van kousen met zowel open- als gesloten teen. In combinatie met de Steve Gide OFF, bieden de Steve Glides ook ondersteuning bij het uittrekken van elastische kousen.

Steunkousen aantrekken bij iemand anders?

Hulpmiddel Steve EasyON is uitermate geschikt voor het aantrekken van steunkousen bij iemand anders en biedt uitkomst voor mantelzorgers of thuiszorgmedewerkers. Uittrekhulp Steve Ring OFF geeft ondersteuning bij het uittrekken van de elastische kousen bij iemand anders. De Steve EasyON is daarnaast ook hét hulpmiddel voor het aantrekken van armkousen én het snel en zelfstandig aantrekken van elastische beenkousen.

Aantrekhulpmiddel Steunkousen en accessoires

Onmisbaar zijn de Steve Gloves griphandshoenen: prettig zittende handshoenen welke zorgen voor optimale grip op de elastische kous én de kous beschermen tegen beschadigingen door bijvoorbeeld nagels of sieraden. De griphandschoenen zijn verkrijgbaar als latex en als latex-vrije variant. En gaat u vaak op reis of een weekendje weg? Neem uw Steve Complete aantrekhulp altijd gemakkelijk met u mee in de Steve Travel bag reistas.

Klantenservice 7
dagen per week
Gratis verzending
vanaf €25
Uitgebreide garantie inbegrepen
14 dagen retour
& omruilen