Mini winkelwagentje

Steunkousen Aantrekhulp Advies - Doe de quiz

Het Steve Originals® assortiment bestaat uit een compleet aanbod van aan- en uittrekhulpmiddelen voor alle soorten elastische compressiekousen, waardoor er altijd een perfecte oplossing voor u tussen zit.

Of u nou op zoek bent naar een hulpmiddel voor het net even sneller en lichter aantrekken van uw therapeutische elastische kousen of juist behoefte heeft aan maximale ondersteuning bij het aantrekken én uittrekken in verband met verminderde mobiliteit of een andere lichamelijke beperking.

En bent u op zoek naar een oplossing voor het aantrekken van uw eigen kousen of bent u een zorgverlener en heeft u een hulpmiddel nodig dat u ondersteunt bij het aan- en uittrekken van de medische compressiekousen van iemand anders? En heeft u alleen hulp nodig bij het aantrekken,  uittrekken of allebei?

Er zijn veel verschillende opties om uit te kiezen, dus het kan overweldigend zijn om het juiste hulpmiddel te kiezen. Om u te helpen de juiste keuze te maken, hebben we een quiz gemaakt die u hieronder kunt doen.

Beantwoord een paar eenvoudige vragen woorden en wij laten u drie verschillende koushulpen zien die voor u het meest geschikt zijn.

Na het afronden van de quiz heeft u de mogelijkheid een e-mailadres in te vullen zodat de uitkomst van de quiz met u gedeeld kan worden en we u een persoonlijke aanbieding kunnen doen.

Doet u liever een soortgelijke quiz, maar dan op papier? We hebben ook een beslisboom keuzehulp gemaakt welke u hier kunt bekijken en downloaden

Klantenservice 7
dagen per week
Gratis verzending
vanaf €25
Uitgebreide garantie inbegrepen
14 dagen retour
& omruilen