Mini winkelwagentje

Kan ik veilig bij deze website bestellen?
JA, nadat uw bestelling is afgerond door middel van een beveiligde en versleutelde verbinding en de door u gewenste betaalmethode heeft ingevoerd, wordt de bestelling binnen 2 werkdagen geleverd. Uw bestelling is verzekerd gedurende de gehele zending. Mocht u uw bestelling niet in goede staat ontvangen, dan wordt deze kosteloos vervangen.

Kan ik de Steve+, Steve easyOn, Steve Glide Dolphin en Steve Glide Clipper of handschoenen ergens uitproberen?
JA, u kunt onze producten op uw gemak uitproberen bij één van onze dealers, bij wie u ook een instructie krijgt van een door ons opgeleide en gecertificeerde consulent.
Mocht u liever via deze website één van onze producten willen bestellen dan heeft u 14 dagen "niet goed, geld terug"-garantie. U heeft dan 2 weken de tijd onze producten uit te proberen en indien u ondersteuning nodig heeft kunt u contact opnemen via info@steunkousgemak.nl of 033-8280540. Mocht u na aanschaf via deze website niet tevreden zijn over het gebruik van onze producten, dan kunt u deze binnen 14 dagen na levering terugsturen met het ingevulde retourformulier en ontvangt u het aankoopbedrag retour binnen 5 dagen.

Kunnen alle soorten steunkousen aan- en uitgetrokken worden met de Steve+?
JA, alle soorten steunkousen kunnen eenvoudig aan- én uitgetrokken worden met de Steve+ en Steve 2. Dit betreft dus steunkousen tot de lies, tot de knie, met open teen en gesloten teen, zeer strakke en zeer elastische kousen. Zeker in combinatie met de Steve Gloves (speciale handschoenen) bent u verzekerd bijna moeiteloos, zelfstandig uw steunkousen aan en uit te trekken.

Kunnen alle soorten steunkousen aangetrokken worden met de Steve+ easyON?
JA, alle soorten steunkousen kunnen eenvoudig aangetrokken worden met de Steve+. Dit betreft dus steunkousen tot de lies, tot de knie, met open teen en gesloten teen, zeer strakke en zeer elastische kousen. Zeker in combinatie met de Steve Gloves (speciale griphandschoenen) bent u verzekerd bijna moeiteloos, zelfstandig uw steunkousen aan en uit te trekken.

Ik heb een steunpanty, kan ik Steve+ gebruiken om deze aan én uit te trekken?
In veel gevallen zijn de Steve+ ook geschikt om steunpanty’s aan én uit te trekken. Bij één van onze dealers kunt u zelf uitproberen of de Steve+ uitkomst biedt. U kunt ook de Steve+ gemakkelijk via deze website bestellen en 2 weken risicoloos uitproberen.

Ik heb reumatische klachten aan mijn handen, welk product is geschikt voor mij?
JA. De Steve+, Steve easyOn zijn uitermate geschikt als hulpmiddel voor het aan en uittrekken van steunkousen door gebruikers met Reuma, Artritis of Jicht. Wij adviseren wel hierbij gebruik te maken van onze Steve Griphandschoenen.

Ik heb een heupprothese en kan hierdoor niet bukken, kan ik de Steve+ gebruiken?
JA, de Steve+ zijn zeer geschikte hulpmiddel voor gebruikers die niet kunnen bukken door bijvoorbeeld een heupprothese of heupklachten.

Ik kan maar 1 hand gebruiken, is de Steve+ geschikt voor mij?
Nee, om de Steve+ te gebruiken dient u helaas uw beide handen (beperkt) te kunnen gebruiken.

Zijn er veel tevreden gebruikers van uw producten?
Er zijn inmiddels tienduizenden tevreden gebruikers van onze producten. die u voorgingen een Steve+ aan te schaffen. Deze gebruikers zijn iedere dag weer in staat hun steunkousen zelfstandig en eenvoudig aan en uit te trekken. Wij ontvangen graag uw ervaringen per mail zodat we deze kunnen tonen op de website, hierdoor maakt u het mogelijk voor andere steunkousdragers te lezen hoe nuttig de Steve voor u is!

Ik heb de verkeerde maatvoering besteld, hoe kom ik erachter wat de juiste maat is voor mij?
Indien u de verkeerde maat heeft besteld, heeft dit te maken met uw kuitomvang. Kunt u uw kuitomvang nogmaals controleren? U meet de omvang van uw kuit op het dikste punt (+- 10 cm onder uw knie) met een meetlintje.

De juiste maatvoering is:

Steve+/Steve+ easyON

  • Xsmall - Kuitomvang 25-30 CM
  • Small - Kuitomvang 30-38 CM (* bij een schoenmaat van 44 of groter ICM een kuitomvang van 35-38 adviseren we Steve+ Medium)
  • Medium - Kuitomvang 38-46 CM
  • Large - Kuitomvang 46-54 CM

Wordt de Steve+ / Steve+ easyON of de Steve Glides vergoed?
De zorgverzekeraar is verplicht een adequate aan en uittrekhulp te vergoeden. De bandagist / SEMH erkend leverancier van uw elastische kousen kan indien u zonder het hulpmiddel de steunkousen niet aan of uit krijgt voor u regelen. Indien u het hulpmiddel online koopt, dient u zelf de vergoeding via de zorgverzekeraar te regelen. U kunt in dit geval het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar hoe u uw aankoop vergoed kunt krijgen.

 

Klantenservice 7
dagen per week
Gratis verzending
vanaf €25
Uitgebreide garantie inbegrepen
14 dagen retour
& omruilen