Mini winkelwagentje

Welkom deelnemers van het Ergotherapie jaarcongres 2021!

tGraag laten wij u kennis maken met de Steve aantrekhulpmiddelen. Onze hulpmiddelen zijn breed inzetbaar en uitermate geschikt voor gebruik bij cliënten met een afwijkende of beperkte handfunctie, heupfunctie, voetfunctie of voetvorm. Ook wanneer er sprake is van reuma of artritis zijn onze hulpmiddelen makkelijk te gebruiken en zorgen ze voor de extra ondersteuning waar uw cliënt naar verlangd. 

Naast de geschiktheid voor zelfstandig gebruik, zijn de Steve aantrekhulpen ook perfect inzetbaar als hulpmiddel ter ondersteuning van de thuiszorg. Onze aantrekhulpen beperken de fysieke belasting bij de thuiszorgmedewerker tot een minimum en verkorten de tijd waarbinnen een steunkous kan worden aan- of uitgetrokken aanzienlijk. Bovendien zijn zo goed als al onze hulpmiddelen snel te desinfecteren en daardoor dus inzetbaar bij meerdere cliënten.

Om de inzet van onze hulpmiddelen voor specifiek uw markt tot een succes te maken, stellen wij diverse trainingen, handige product tools en promotionele uitingen beschikbaar.

ERGO-Logo-Copy-374x277
Gebruikers
0
Werkzaam met Steve+
0
Score
0
Steve-plus-ergo-bag-video-brochure-prijs_1

Ontvang meer informatie en maak kans op de Steve Ergo-bag!

Wilt u op de hoogte blijven over al het nieuws omtrent de Steve hulpmiddelen en daarbij kans maken op de Steve Ergo-bag én de nieuwe Steve Glide Clipper®? Vul dan nu onderstaand formulier in.

Wat kun u precies winnen* ?:
♦ 4x Steve+ (XS, S, M, L)
♦ 4x Steve+ Easy ON (XS, S, M, L)
♦ 4x Steve+ Handschoenen (2x latex, 2x latex-vrij)
♦ Videobrochure inclusief alle video instructies
♦ Extra: Steve Glide Clipper & Steve Glide Dolphin (S & L) & Steve Glide OFF
* WestCare stelt deze prijs beschikbaar naast de reguliere quizprijs. De winnaar wordt vrijdag 2 april bekend gemaakt.

NIEUW!! De Steve Glide Clipper®

Vandaag tijdens het Ergotherapie jaarcongres lanceren wij met trots de Steve Glide Clipper, onze nieuwe en gepatenteerde aantrekhulp. Dé nieuwe manier van aantrekken met een glijzak.

De Steve Glide Clipper is een behulpzame en verassend comfortabele aantrekhulp, dankzij het gebruik van de slimme clipsluiting in combinatie met het elastische handvat met twee handvatlussen.

Goed om te weten: u kunt met deze aantrekhulp elastische kousen met zowel open als gesloten teenstuk aantrekken. Na het aantrekken van de kous verwijdert u de glijzak moeiteloos, snel en zonder te bukken onder de kous vandaan.

Voordelen van de Steve Glide Clipper:

Geschikt voor alle soorten elastische kousen met open én gesloten teen
Vergt minder kracht en lenigheid: u verwijdert de glijzak aan de bovenkant van de kous
Meer aantrekcomfort dankzij de gepatenteerde clips
Ook geschikt voor het uittrekken van steunkousen in combinatie met de Steve Glide OFF

Profiteer nu van onze speciale Ergotherapie jaarcongres introductieaanbieding. Laat voor meer informatie uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Steunkous-aantrekken-aantrekhulp-steve-glide-clipper

Steunkous aantrekken met Steve Glide Clipper

Steunkous uittrekken met Steve Glide Clipper

Persoonlijk contact

Het leuke aan een congres is normaal gesproken natuurlijk het persoonlijke contact met de deelnemers. Helaas is dat nu niet mogelijk maar desalniettemin staan wij voor u klaar en gaan we graag met u in gesprek via bijvoorbeeld Teams, Skype of Zoom. Gewoon bellen kan natuurlijk ook. Dus heeft u vragen, interesse in onze producten of wilt u graag kennismaken? Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

steven-persoonlijk-contact
video-call-on-demand_2

Selecteer de ideale aantrekhulp voor uw client

WestCare biedt een ruim assortiment aantrekhulpmiddelen, maar welk hulpmiddel is het meest geschikt voor cliënt? Om deze vraag snel en efficiënt te beantwoorden, hebben wij de Steve keuzehulp.

Wil uw cliënt de kousen aantrekken, uittrekken, of allebei? Zelfstandig of met behulp van iemand anders? Behoort bukken tot de mogelijkheden?

Volg de keuzes in de beslisboom en ontdek welk hulpmiddel het beste bij de behoefte van uw cliënt past. U kunt de Steve Keuzehulp hier downloaden.

Uitgebreide instructies en video's

Naast een goed hulpmiddel is een goede instructie essentieel. Wij bieden u een uitgebreide ondersteuning in instructie sheets en instrcutievideo's. Voor iedere specifieke gebruikersbehoefte hebben we duidelijke en gedetailleerde video's en instructies.

Hieronder een kleine selectie uit onze instructievideo's:

Kniekous met open teen aan en uit met Steve+

Kniekous aantrekken met Steve+ EasyON

Aantrekken bij iemand anders met Steve+ EasyON

Aan met de Steve Glide Dolphin

Leer alle ins en outs met de Steve E-learning

Wilt u alles weten over het gebruik van de Steve aantrekhulpmiddelen voor een  succesvolle en efficiënte inzet? Volg dan de Steve E-learning! 

WestCare en Lomed Nederland hebben samen een uitgebreide leermodule ontwikkeld van alle Steve aantrekhulpmiddelen. Hierbij komen alle facetten aan bod. Naast uiteraard een duidelijk instructie, ook achtergrond informatie, specifiek maatvoeringsadvies en productinformatie zoals reinigingsinsinstructies, garanties etc. Na succesvolle afronding ontvangt u het 'Steve® instructors certificate'.

Wilt u deze volgen? U kunt zich hier aanmelden:

tutorial-steve-steunkous-aantrekhulpen

Ideaal product!

Eindelijk zelfstandig!

Geweldig!

Klantenservice 7
dagen per week
Gratis verzending
vanaf €25
Uitgebreide garantie inbegrepen
14 dagen retour
& omruilen