Vergoeding

De Steve+, Steve 2, Steve+ easyON en Steve Glide Dolphin worden door alle zorgverzekeraars in veel gevallen vergoed.

Gehouden aan de wettelijke regelingen heeft u recht op een voor u adequate aan- en/of uittrekhulp. Dit betekent dat indien u zonder onze producten de kousen niet aan of uit krijgt, de zorgverzekeraars deze dienen te vergoeden.

Wilt u bij aanschaf de vergoeding direct regelen?

Ga dan naar de leverancier van uw elastische kousen. Zij hebben een contract met de zorgverzekeraar en helpen u hierbij. Zie informatie Steve+ bandagist voor vergoeding per Zorgverzekaar.

Indien u onze producten aanschaft via een ergotherapeut, kunnen zij ook de vergoeding voor u regelen. Neem hiervoor contact op met een ergotherapeut bij u in de buurt. Zie de informatie op de pagina Steve+ ergotherapeut voor de vergoeding via de ergotherapeut.

Wilt u het hulpmiddel aanschaffen via onze website* en daarna de mogelijke vergoeding regelen?

Stuur na aanschaf de factuur met doktersvoorschrift en ingevuld restitutieformulier op naar uw zorgverzekeraar, voor een mogelijke vergoeding.

U kunt hieronder de restitutieformulieren downloaden:

* WestCare is niet aansprakelijk voor de beoordeling van de zorgverzekeraar bij aanschaf via onze website. De basiszorgverzekering is voor iedereen gelijk en door de overheid bepaald.

Volgens het basispakket van de Zorgverzekeringswet

U hebt recht op elastische kousen en de aantrek-/uittrekhulp daarbij als uw aderen of lymfevaten het bloed of de lymfe niet meer goed kunnen transporteren (dit wordt functieverlies genoemd). Als uitwendige hulpmiddelen moeten de elastische kousen dit functieverlies langdurig compenseren. U hoeft voor de aanschaf niets bij te betalen.

Bron: www.handy-wijzer.nl

Zvw Art. 2.6.m. Hulpmiddelen bij compenseren van functieverlies van aderen en lymfevaten
Artikel 2.6.m Regeling zorgverzekering

Bestel de Steve online. Duizenden klanten gingen u voor.

Online bestellen
 • lock
  Veilig online betalen
 • truck
  Binnen 2 dagen geleverd
 • badge
  2 jaar garantie
 • money
  Niet goed geld terug