Veelgestelde vragen

Kan ik veilig bij deze website bestellen?

Ja, nadat uw bestelling is afgerond door middel van een beveiligde en versleutelde verbinding en de door u gewenste betaalmethode heeft ingevoerd, wordt de bestelling binnen 2 werkdagen geleverd. Uw bestelling is verzekerd gedurende de gehele zending. Mocht u uw bestelling niet in goede staat ontvangen, dan wordt deze kosteloos vervangen.

Kan ik de Steve+, Steve 2, Steve easyOn, Steve Glide Dolphin of handschoenen ergens uitproberen?

Ja, u kunt onze producten op uw gemak uitproberen bij één van onze dealers, bij wie u ook een instructie krijgt van een door ons opgeleide en gecertificeerde consulent.

Mocht u liever via deze website één van onze producten willen bestellen dan heeft u 14 dagen “niet goed, geld terug”-garantie. U heeft dan 2 weken de tijd onze producten uit te proberen en indien u ondersteuning nodig heeft kunt u contact opnemen via info@steunkousgemak.nl of 0900-2468357. Mocht u na aanschaf via deze website niet tevreden zijn over het gebruik van onze producten, dan kunt u deze binnen 14 dagen na levering terugsturen en ontvangt u het aankoopbedrag retour binnen 30 dagen.

Kunnen alle soorten steunkousen aan- en uitgetrokken worden met de Steve+ en Steve 2?

Ja, alle soorten steunkousen kunnen eenvoudig aan- én uitgetrokken worden met de Steve+ en Steve 2. Dit betreft dus steunkousen tot de lies, tot de knie, met open teen en gesloten teen, zeer strakke en zeer elastische kousen. Zeker in combinatie met de Steve Gloves (speciale handschoenen) bent u verzekerd bijna moeiteloos, zelfstandig uw steunkousen aan en uit te trekken.

Ik heb een steunpanty, kan ik Steve+ of Steve 2 gebruiken om deze aan én uit te trekken?

In veel gevallen zijn de Steve+ en Steve 2 ook geschikt om steunpanty’s aan én uit te trekken. Bij één van onze dealers kunt u zelf uitproberen of de Steve+ of Steve 2 uitkomst biedt. U kunt ook de Steve+ of Steve 2 gemakkelijk via deze website bestelling en 2 weken risicoloos uitproberen.

Ik heb reumatische klachten aan mijn handen, welk product is geschikt voor mij?

De Steve+, Steve easyOn zijn uitermate geschikt als hulpmiddel voor het aan en uittrekken van steunkousen door gebruikers met Reuma, Artritis of Jicht. Wij adviseren wel hierbij gebruik te maken van onze Steve Gloves.

Ik heb een heupprothese en kan hierdoor niet bukken, kan ik Steve+ of Steve 2 gebruiken?

Ja, Steve+ en Steve 2 zijn zeer geschikte hulpmiddel voor gebruikers die niet kunnen bukken door bijvoorbeeld een heupprothese of heupklachten.

Ik kan maar 1 hand gebruiken, is Steve+ of Steve 2 geschikt voor mij?

Nee, om Steve+ of Steve 2 te gebruiken dient u uw beide handen te kunnen gebruiken.

Zijn er veel tevreden gebruikers van uw producten?

Er zijn inmiddels duizenden tevreden gebruikers van onze producten. die u voorgingen een Steve 2 of Steve+ aan te schaffen. Deze gebruikers zijn iedere dag weer in staat hun steunkousen zelfstandig en eenvoudig aan en uit te trekken. Wij ontvangen uw ervaringen graag per mail zodat we deze kunnen tonen op de website, hierdoor maakt u het mogelijk voor andere steunkousdragers te lezen hoe nuttig de Steve voor u is!